Hiihtomatka Alpeille vaatii oikeat renkaat

Jos aiot lähteä hiihtomatkalle autolla, sinun on varmistettava, että autossasi on oikeanlaiset renkaat. Riippuen siitä, minnepäin Alppeja päätät mennä ja mitä kautta aiot päästä sinne, voi vaikuttaa renkaisiin, joita voit käyttää. Alpeilla tarvitset jonkinlaiset renkaat, jotka on hyväksytty talvikäyttöön. Jos menet Saksan tai Puolan kautta päästäksesi sinne, et saa käyttää nastarenkaita.

Kaikissa maissa sallitaan nastattomien talvirenkaiden käyttö, joten nämä voivat olla paras vaihtoehto. Jotkut paikat saattavat myös vaatia, että autossa on lumiketjuja, ja niitä on käytettävä, jos lunta sataa rankasti. Lumiketjuja voi ostaa huoltoasemalta matkan varrella alueilla, joilla sitä tarvitaan. Lumiketjuja on melko helppo käyttää ja asentaa renkaisiin. Jos tarvitset niitä, ne on helppo asentaa mihin tahansa renkaaseen. Ne lisäävät pitoa, kun teillä on paljon lunta, vaikka niitä ei välttämättä tarvittaisikaan, jos sinulla on talvihyväksytytrenkaat, niin eivät ne tee pitoa ainakaan yhtään huonommaksi.

Jos asut alueella, jolla talvikaudella ei ehkä ole todellista tarvetta talvirenkaille, sinun kannattaa ottaa huomioon jokasään renkaat, jotka toimivat kuten talvirenkaat talviolosuhteissa ja kuten kesärenkaat kesällä, joten niitä voidaan käyttää ympäri vuoden. Tämä on loistava valinta alueille, jotka eivät ole riippuvaisia ​​talvirenkaista koko talvikaudella, mutta haluavat silti hyötyä talvirenkaiden turvallisuudesta talviolosuhteissa. Kaikki riippuu siitä, missä asut ja missä aiot ajaa.

Lisätietoja talvirenkaista, jotka vievät sinut Alpeille, on osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/

View more presentations on SharePresentation