Kuinka nastattomat renkaat voivat kilpailla pidon suhteen nastarenkaiden kanssa

Talvirenkaiden osalta nastattomat renkaat voivat nykyään olla joissakin olosuhteissa parempia kuin nastarenkaat. Voit tänään hankkia nastattomia renkaita, jotka tunnetaan myös kitkarenkaina ja joilla on erinomainen pito lumella ja jäällä. Näin ei ollut aina aikaisemmin, koska nastarenkaat olivat paljon parempia ja jos tarvitsit hyvää pitoa jäällä, nastarenkaat olivat ainoa vaihtoehto. Nykyään saatat joutua miettimään uudelleen ilmeisen valintasi, koska innovaatio ja tekniikka ovat edistyneet paljon renkaiden suhteen.

Käyttäessäsi nastattomia renkaita sinun ei tarvitse huolehtia nastojen menettämistä liian nopeita lähtöja tai nopeita pysäytyksiä tehdessäsi. Nastat kuluvat myös hankauksen vuoksi, joten ne pienenevät. Tätä ei ole nastattomien renkaiden kanssa. Ja koska voit ajaa kitkarenkailla missä tahansa maassa, ne ovat joustavampi vaihtoehto ja voit asentaa ne alle aikaisemmin, jolloin tunnet olosi mukavammaksi odottaessasi talvea.

Nastarenkaat vaativat usein aluksi varovaisuutta, jotta nastat asettuvat kunnolla. Nastat ovat myös suuntaavia, joten sinun ei pitäisi muuttaa renkaiden pyörimissuuntaa vuodenaikojen välillä. Kun kierrät renkaita, pidä aina vasemmanpuoleisia renkaita vasemmalla ja oikeanpuoleisia renkaita oikealla puolella. Suunnan muutos voi aiheuttaa nastojen putoamisen. Ei-nastoitettujen renkaiden tartuntapartikkelit on integroitu kulutuspintaan, joten ne ovat siellä pysyäkseen. Kuluminen voi kuitenkin aiheuttaa jonkin verran pidon huononemista minkä vuoksi on myös tärkeää vaihtaa kuluneet renkaat uusiin. Tämä on tehtävä, kun kulutuspinnanuran syvyys saavuttaa 4 mm.

Kun valitset uusia renkaita autoosi, harkitse ehdottomasti ensiluokkaisia ​​kitkarenkaita riippumatta siitä, missä talviolosuhteissa aiot ajaa. Sinun on myös suoritettava vaihdot kesärenkaisiin joka kevät.

Lisätietoja nastattomista renkaista on osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/

 

View more presentations on SharePresentation