Vyberte si pneumatiky, které vám zajistí přilnavost a stabilitu pro bezpečnou jízdu v zimě a na jaře

zimní pneumatiky

Při jízdě na jaře a později v zimní sezóně musíte mít pneumatiky, které zajišťují dobrou přilnavost a stabilitu. Obojí vás udrží na silnici a zajistí, že se vám nevyvine kontrola. Jízda v těchto podmínkách je obtížná, protože sníh je často mokrý a je zde spousta rozbředlého sněhu.

Pneumatiky, které byste měli používat, pokud máte zimní podmínky, jako je sníh a rozbředlý sníh, jsou pneumatiky schválené pro zimní použití. Zde máte možnost použít tradiční zimní pneumatiky nebo celoroční pneumatiky. U tradičních zimních pneumatik máte buď pneumatiky s hroty, nebo bez pneumatik. Hřebíky mají některá další omezení a nelze je používat ve všech zemích a pro země, které jim to umožňují, jsou často omezeny z hlediska doby, po kterou mohou být použity.

Výběr pneumatik bude založen na tom, ve které zemi žijete, kde čím severněji žijete, tím pravděpodobněji budete potřebovat zimní pneumatiky a čím více na jih to zvládnete s celoročními pneumatikami, pokud vůbec potřebujete zimní pneumatiky. Pokud pravděpodobně nezažijete žádné zimní podmínky, můžete své letní pneumatiky používat po celý rok. Pokud máte omezené zimní podmínky, pak budou celoroční pneumatiky dobrou pneumatikou pro vaše vozidlo. Pro oblasti s dlouhou a správnou zimou by se měly používat zimní pneumatiky.

Další informace o pneumatikách s dobrou přilnavostí a stabilitou naleznete na: https://www.nokiantyres.cz/

View more presentations on SharePresentation